ОТСТЪПКА Лоялен Клиент


<< Как мога да получа остъпка ''Лоялен Клиент'' ЗАВИНАГИ?

Отстъпка може да получи всеки наш клиент който има Регистрация в онлайн магазин chochkobochko.com при следните условия:

6% Отстъпка- За регистрирани клиенти с поръчки на обща стойност над 80 лв. Под обща стойност имаме предвид общ оборот от всички направени до момента на пазаруването поръчки. 

8% Отстъпка- За регистрирани клиенти с поръчки на обща стойност над 400 лв. Под обща стойност имаме предвид общ оборот от всички направени до момента на пазаруването поръчки. 

10% Отстъпка- За регистрирани клиенти с поръчки на обща стойност над 1000 лв. Под обща стойност имаме предвид общ оборот от всички направени до момента на пазаруването поръчки.

<< Аз нямам регистрация. Как да се регистрирам? 

Можете да се регистрирате
тук и за да трупате обороти, всеки път когато пазарувате от нас е необходимо да влизате в онлайн магазина с Вашият профил, така нашата система автоматично ще отчита всяка направена от Вас поръчка.

<< Аз съм Ваш редовен клиент и имам регистрация? Как да се възползвам от отстъпка?

Поздравления! Ако до момента сте пазарували с Вашият профил, Вие автоматично получавате отстъпка според общия оборот който сте натрупали до момента (-6% за оборот над 80 лв., -8% за общ оборот над 400 лв. и -10% за общ оборот над 1000 лв.). Когато добавяте продукти в ''Количката'', отстъпката ще бъде отразена под стойността на всеки добавен продукт. Имайте предвид, че отстъпката няма да се отрази на намалени продукти или продукти в промоция.

<< Аз съм Ваш редовен клиент, но нямам регистрация, как да получа отстъпка?

Благодарим Ви, че пазарувате от chochkobochko.com! За да получавате отстъпка в бъдеще е необходимо да се регистрирате. Можете да го направите 
тук и от момента в който направите поръчка през Вашият клиентски профил Вие ще започнете да трупате оборот, който ще Ви донесе отстъпка!

ВАЖНО!!! 

** За да получите отстъпка е необходимо да пазарувате през  Вашият профил
. Ако все още нямате такъв, можете да го създадете
тук
. Всяка Ваша поръчка ще бъде отразена в нашата система и колкото по-голям е Вашият оборот (обща стойност на всички направени през Вашият профил поръчки), толкова по-голяма ще бъде Вашата отстъпка.

** Всички намалени продукти допринасят за Вашият оборот, но върху тях НЕ се начислява отстъпка.

** Върнати продукти НЕ участват в общия оборот!

** Когато общата стойност/оборот на Вашите поръчки достигне една от горепосочените суми валидни за отстъпка, тя ще бъде начислена автоматично върху всеки артикул добавен в ''Количката''. 

** Отстъпката е ЗАВИНАГИ!

Благодарим Ви, че сте наш клиент и се надяваме Вашето пазаруване да бъде лесно и приятно!

Екипът на chochkobochko.com