Космонавти и зимни гащеризони

Красиви бебешки космонавти и топли зимни бебешки гащеризони за малките принцеси. Направете зимните дни на вашата малка принцеса по-приятни и по-топли!

Виж като
Покажи:
Сортирай

Разкошен космонавт на цветя
Разкошен космонавт на цветя
Разкошен космонавт в нежен цветен десен. Закопчаването е със скрит цип, подплатен е с вата и мека плюшена подплата. Вашата малка принцеса със сигурност ще се чувства специална в тази топла, удобна и м..
47.00 лв.
Пухен бебешки космонавт
Пухен бебешки космонавт
Разкошен пухен бебешки космонавт в бял цвят.Подходящ е за момче и момичеСъс закачливи ушички на качулката и подвижни ръкавичкиУдобно закопчаване с ципМека трикотажна подплата отвътреСъстав: външно-100..
39.20 лв.
Пухен гащеризон Белчо
Пухен гащеризон Белчо
Разкошен пухен гащеризон в бял цвят с качулка със закачлива муцунка и ушички. Закопчаването е с цип.Състав: 100% полиестер..
23.00 лв.
Космонавт на звездички
Космонавт на звездички
Разкошен космонавт в сив цвят на бели звездички.С вградени ръкавички и качулкаКрасива, мека и топла подплата отвътреЗакопчаване с два ципаМатерията е водоустойчиваСъстав: 100% полиестер..
47.00 лв.
Разкошен пухен космонавт
Разкошен пухен космонавт
Разкошен пухен космонавт в розов цвят с релеф на рози.Облечен с топла вата и мека трикотажна подплатаС подвижни ръкавичкиКокетна панделкаЗакопчаване с ципСъстав: 100% полиестер, подплата- 65% полиесте..
42.10 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)