Доставка - срок и цена

Доставката се извършва с ЕКСПРЕСНА услуга на куриерска фирма СПИДИ и отнема 1-2 работни дни, с изключение на периодите на ПРОМОЦИИ или изключителна натовареност, когато обемът на поръчки налага по-бавно обработване и е възможно да отнеме до 5 работни дни. Услугата не включва опция ''Преглед и Тест''. Цената на доставката е до всяка точка на България и зависи от вашия избор.

Ако сте избрали:

  • До автомат на Спиди - доставката е 4.50 лв. от Понеделник до Събота 
  • До офис на Спиди - доставката е 4.90 лв. от Понеделник до Събота 
  • До адрес от Понеделник до Петък - доставката е 5.90 лв.
  • За поръчки над 80.00 лв. - доставката е безплатна до адрес от Понеделник до Петък и до офис на Спиди от Понеделник до Събота вкл.
  • За доставки които не са посочени по-горе, моля да се свържете с нас на тел. 0897 298686 или на email: sales@chochkobochko.com

Поръчки, получени до 14:00 часа в работен ден (Понеделник-Петък) се обработват/изпращат в същия ден и се получават на следващия работен ден. Изключение правят някои населени места в България, в които СПИДИ не доставя всеки ден. Поръчки, получени след 14:00 часа в работен ден се обработват и изпращат на следващият работен ден. Куриерска фирма СПИДИ не извършва доставка в Неделя и по време на Официални празници на Република България. Поръчки направени по време на почивните дни се обработват и изпращат в първия работен ден.


*В период на промоции и намаления, chochkobochko.com си запазва правото да променя условията по доставката, като не се задължава да информира клиентите предварително за това.