Доставка - срок и цена

Доставката се извършва с ЕКСПРЕСНА услуга на куриерска фирма СПИДИ и отнема 1-2 работни дни, с изключение на периодите на ПРОМОЦИИ, когато обемът на поръчки налага по-бавно обработване. Услугата не включва опция ''Преглед и Тест''. Цената на доставката е до всяка точка на България и зависи дали е до офис на куриера или до адрес.

Ако сте избрали:

  • До офис на Спиди - доставката е 2.50 лв.
  • До адрес - доставката е 3.50 лв.
  • За поръчки над 80.00 лв. - доставката е безплатна.
  • За град Варна - безплатна доставка за поръчки над 25 лв.

Поръчки, получени до 15:00 часа в работен ден (Понеделник-Петък) и до 12:00 часа в Събота, се обработват/изпращат в същия ден и се получават на следващия работен ден. Изключение правят някои населени места в България, в които СПИДИ не доставя всеки ден. Поръчки, получени след 15:00 часа в работен ден се обработват и изпращат на следващият работен ден. Поръчки, получени след 12:00 часа в Събота, както и поръчки, получени в Неделя се обработват и изпращат в Понеделник. Куриерска фирма СПИДИ не извършва доставка в Неделя и по време на Официални празници на Република България. Поръчки направени по време на почивните дни се обработват и изпращат в първия работен ден.


*В период на промоции и намаления, Chochkobochko.com си запазва правото да променя условията по доставка, като не се задължава да информира клиентите предварително за това.