Доставка- срок и цена

Доставката се извършва с ЕКСПРЕСНА услуга на куриерска фирма СПИДИ и отнема 1-2 работни дни, с изключение на периодите на ПРОМОЦИИ, когато обемът на поръчки налага по-бавно обработване. Услугата не включва опция ''Преглед и Тест''. Цената на доставката е до всяка точка на България, независимо дали е до офис на куриера или до адрес е следната:

1) До всички населени места в България, освен град Варна

  • за поръчки до 40.00 лв. - доставка 3.50 лв.
  • за поръчки от 40.00 лв. до 80.00 лв. - доставка 2.20 лв.
  • за поръчки над 80.00 лв. - доставката е безплатна

2) За град Варна

  • за поръчки до 25.00 лв. - доставка 3.50 лв.
  • за поръчки над 25.00 лв. - доставката е безплатна

Поръчки, получени до 15:00 часа в работен ден (Понеделник-Петък) и до 12:00 часа в Събота, се обработват/изпращат в същия ден и се получават на следващия работен ден. Изключение правят някои населени места в България, в които СПИДИ не доставя всеки ден. Поръчки, получени след 15:00 часа в работен ден се обработват и изпращат на следващият работен ден. Поръчки, получени след 12:00 часа в Събота, както и поръчки, получени в Неделя се обработват и изпращат в Понеделник. Куриерска фирма СПИДИ не извършва доставка в Неделя и по време на Официални празници на Република България. Поръчки направени по време на почивните дни се обработват и изпращат в първия работен ден.


*В период на промоции и намаления, Chochkobochko.com си запазва правото да променя условията по доставка, като не се задължава да информира клиентите предварително за това.