Най-необходимите бебешки дрешки през първите месеци
10 Jan
0

Най-необходимите бебешки дрешки през първите месеци

Публикуван от: Чочко Бочко Брой прочитания: 5119
Едва ли има по-красиви дрехи от тези за новородено. Въодушевени от мисълта за появата на новия член на семейството, в повечето случаи майките се презапасяват с бебешки дрешки. А всъщност списъка от дрешки необходими за първите месеци е кратък:

<< Бебешки бодита (5-7)- Най-добре е да имате по едно за всеки ден, като със сигурност ще се налага да смените 2 или 3 бебешки бодита на ден понякога. Бодитата трябва да бъдат 100% мек памук, щадящ нежната бебешка кожа. При нас можете да откриете голямо разнообразие от десени и размери на бебешки бодита. Съветваме ви да не се презапасявате с бодита в размер новородено, освен ако не се очаква бебето да се роди под средния ръст 3.5 кг. Най-добре е да подготвите 2-3 бодита в този размер, а останалите да бъдат 0-3 месеца.

<<
Бебешки гащеризончета/пижамки (5-7)- Бебешките гащеризончета са най-удобната, практична и използвана през първите месеци бебешка дрешка. Те са с удобно закопчаване, което позволява лесна смяна на памперса или пелените, а тези които предлага онлайн магазин Чочко Бочко са и с вградени ръкавички (маншета на ръкавите се обръща като ръкавички), качеството им е безупречно и разнообразието от десени е голямо. 

<<
Бебе жилетка или суитчер- 1-2 жилетки или суитчера, памучно яке за предпочитане с копченца е удобна връхна дрешка за новороденото.

<< Спален чувал-  Тази дрешка ще осигури комфорт и топлина на бебето и спокоен сън на мама. Спалните чувалчета се предлагат в различна дебелина според сезона и в разнообразие от размери. При нас ще откриете разнообразие от бебешки спални чували от мек и качествен памук, с удобно закопчаване с цип.

<< Бебешки чорапки и буйки/меки пантофки- Подгответе повечко бебешки чорапки, тъй се сменят често и поне два чифта топли буйки/пантофки в зависимост от сезона.

<< Бебешки шапки
- Било лято или зима, шапката е необходимост. Две или три шапки които да покриват бебешките ушички и да са направени от мек
памук, който не дразни бебешката кожа.
<< Бебешко одеало- Минимум две бебешки одеалца, тънки или плътни в зависимост от сезона. Бебешкото одеало не е необходимо да е памучно, тъй като е завивка която ще използвате върху вече облеченото бебе, но материята е хубаво да бъде нежна и мека.

<< Ватирани гащеризончета и бебе космонавт за зимно бебе- Ватираните или поларени бебе гащеризончета които да облечете над памучните са топла и удобна дрешка за зимните бебета. Три броя такива са напълно достатъчно. Задължителна зимна дреха в бебешкия гардероб е бебе космонавта.  Най-важното условие за бебешкия космонавт е да бъде подплатен с вата и да е с удобно закопчаване, което да не причинява дискомфорт на новороденото при преобличане.

<< Лигавници- Първите лигавници е най-добре да бъдат памучни с удобно закопчаване. Ще откриете голямо разнообразие от бебешки лигавници при нас.
Коментари
Напишете коментар